ЗА TOR ПРЕЛИСТУВАЧ

Научете што Tor Browser може да направи за да ја заштити вашата приватност и анонимност

Преземање

Како да го преземете Tor Browser

ИНСТАЛАЦИЈА

Инсталирање на Tor Browser

Стартување на Tor Browser за првпат

Научете како да го користите Tor Browser за првпат

ANTI-FINGERPRINTING

How Tor Browser mitigates browser fingerprinting

ЗАОБИКОЛУВАЊЕ

Што да правите ако Tor мрежата е блокирана

МОСТОВИ

Повеќето од Pluggable Transports , како obfs4, се потпираат на користење на „мостни / премостувачки“ релеа

УПРАВУВАЊЕ СО ИДЕНТИТЕТИ

Научете како да ја контролирате информацијата за лично-идентификување во Tor Browser

ONION УСЛУГИ

Услуги кои се достапни само ако користите Tor

БЕЗБЕДНИ ПОВРЗУВАЊА

Научете како да ги заштитите вашите податоци со користење на Tor Browser и HTTPS

БЕЗБЕДНОСНИ ПОСТАВКИ

Конфигурирање на Tor Browser за безбедност и употребливост

СПРАВУВАЊЕ СО ПРОБЛЕМИ

What to do if Tor Browser is not working

АЖУРИРАЊЕ

Како да го ажурирате Tor Browser

ПРИКЛУЧОЦИ, ДОДАТОЦИ и JAVASCRIPT

Како Tor Browser се справува со додатоците, приклучоците и JavaScript

ДЕИНСТАЛИРАЊЕ

Како да го отстраните Tor Browser од вашиот систем

TOR ЗА МОБИЛЕН

Научете за Tor за мобилни уреди

ПОЗНАТИ ПРОБЛЕМИ

Познати проблеми

НАПРАВИ ГО TOR BROWSER ПРЕНОСЕН

Како да го инсталирате Tor Browser од отстранлива медија

SUPPORT

How to get help, report a bug or give feedback