RRETH SHFLETUESIT TOR

Mësoni se ç’mund të bëjë Shfletuesi Tor për të mbrojtur privatësinë dhe anonimitetin tuaj

SHKARKIM

Si të shkarkohet Shfletuesi Tor

INSTALIM

Instalimi i Shfletuesit Tor

XHIRIMI I SHFLETUESIT TOR PËR HERË TË PARË

Mësoni si të përdoret Shfletuesi Tor për herë të parë

ANTI-FINGERPRINTING

How Tor Browser mitigates browser fingerprinting

ANASHKALIM

Ç’të bëhet, nëse rrjeti Tor është i bllokuar

URA

Shumica e Transporteve Shtojcë, të tillë si obfs4, bazohen në përdorimin e releve “urë”

ADMINISTRIM IDENTITETESH

Mësoni se si të kontrolloni në Shfletuesin Tor informacion që identifikon personin

SHËRBIME ONION

Shërbime që janë të përdorshëm vetëm duke përdorur Tor-in

LIDHJE TË SIGURTA

Mësoni si të mbroni të dhënat tuaja duke përdorur Shfletuesin Tor dhe HTTPS-në

RREGULLIME SIGURIE

Formësimi i Shfletuesit Tor për siguri dhe përdorshmëri

DIAGNOSTIKIM

Ç’të bëhet, nëse Shfletuesi Tor nuk funksionon

PËRDITËSIM

Si të përditësohet Shfletuesi Tor

SHTOJCA, SHTESA DHE JAVASCRIPT

Si i trajton Shfletuesi Tor shtesat, shtojcat dhe JavaScript-in

ÇINSTALIM

Si të hiqet Shfletuesi Tor nga sistemi juaj

TOR PËR CELULAR

Mësoni rreth Tor-it për pajisje celulare

ÇËSHTJE TË NJOHURA

Probleme të Ditura

BËJENI SHFLETUESIN TOR TË BARTSHËM

Si të instalohet Shfletuesi Tor në media të heqshme

ASISTENCË

Si të merret ndihmë, të njoftohet një e metë apo të jepen mendime